Over ons

Steribel BV is een Belgische onderneming gespecialiseerd in hygiëne- en sterilisatieoplossingen voor alle sectoren die met sterilisatie te maken hebben en sinds meer dan 20 jaar marktleider hierin.
We verdelen autoclaven voor kleine én grote medische praktijken, industriële toepassingen en overheidsinstellingen.

Wij werken met eigen concepten op maat waarbij rekening wordt gehouden met het type materialen en instrumenten, volgens gebruik en specialisatie. Naargelang uw wensen, kunnen wij autoclaven met een inhoud van max. 2000l leveren. Men kan opteren voor ons huismerk: Apollo, alsook voor de machines van A-merken Tuttnauer, Melag, Celitron en SMS die wij verdelen.

Daarnaast verlenen wij adviezen en organiseren wij opleidingen in samenwerking met universiteiten en beroepsverenigingen over sterilisatie en reiniging in de praktijk.

Steribel levert en installeert hygiëne- en sterilisatieapparatuur in private praktijken en klinieken o.a. bij tandartsen, kaakchirurgen, plastische chirurgen, oogartsen, NKO, dermatologen, huisartsen, dierenartsen, verzorgingscentra, labo’s, gynaecologen, medische klinieken, pedicurepraktijken, verpleegkundigen, woon- en zorgcentra, instellingen… .

Steribel maakt het verschil samen met zijn gemotiveerde team door een uitmuntende kwaliteit te leveren met operationele garanties.

Steribel biedt een ervaren technische service en beschikt over een gespecialiseerde werkplaats, test lab alsook een eigen centrum waar cursussen worden gegeven.

Steribel is uw partner voor een veilige en optimale sterilisatie!

Meer over ons te weten komen of een afspraak maken voor een persoonlijk advies?

© 2023 – Steribel BV, Alle rechten voorbehouden.

.
Website by Digital Engineers