Services & herstellingen

Herstellingen eigen merken

Met de aankoop van een machine bij Steribel hebt u gekozen voor duurzaamheid en de beste kwaliteit. Als u ondersteuning nodig hebt kan u telefonisch contact met ons opnemen voor eerste hulp bij storingen of een afspraak maken voor interventie bij u ter plaatste.

Herstellingen alle merken

We hebben in ons atelier de mogelijkheid om vele andere merken sterilisatie-apparatuur te herstellen. Na een grondig onderzoek maken wij vrijblijvend een bestek. Een leenmachine kan na afgifte van uw apparaat eventueel worden meegegeven. Via ons invulformulier kan u uw aanvraag indienen.

Gebruiksaanwijzingen

Alle gebruiksaanwijzingen zijn digtiaal beschikbaar en kunnen eenvoudig worden opgevraagd bij onze technische dienst.

Onderdelen en accessoires

We beschikken over een ruim aanbod toebehoren en wisselstukken voor alle machines die wij in de markt hebben staan. Zo kan snel en efficiënt herstellingen worden uitgevoerd zonder lange wachttijden.

Garanties en servicepakketten

Met onze service-en garantiepakketten kan u extra garantie en dienstverlening bekomen volledig afgestemd op uw behoeften. Zo kunt u jarenlang op beide oren slapen.

Kredieten

In samenwerking met de kredietmaatschappij VERSO HEALTHCARE kunnen uw aankopen laten financieren met interessante tarieven en formules.

Opleidingen

In ons opleidingscentrum te Beernem geven wij aan onze klanten en hun medewerkers sterilisatie trainingen om met de juiste procedures en apparatuur te leren werken. Bij interesse gelieve dit via het invulformulier duidelijk te maken dan kunnen wij u contacteren wanneer er plaats vrijkomt.

Test lab

We schikken over heel wat apparatuur om testen uit te voeren en onze specifieke klanten te helpen met het uitzoeken van de juiste sterilisatie methodes en toepassingen. Indien nodig kunnen wij een NDA aangaan.

Technische dienst

Onze uitgebreide technische dienst staat graag ter uw beschikking tijdens onze kantooruren. Het is echter steeds van belang om defecten duidelijk te formuleren en eventuele print-outs en machine error codes te mailen naar : service@steribel.be

We kunnen steeds leenmachines (autoclaven) ter beschikking stellen bij urgenties of mochten wisselstukken niet voorradig zijn.

DENTAL

Tandartsen kunnen via onze dentale afdeling terecht met al hun vragen surf naar dental.

© 2023 – Steribel BV, Alle rechten voorbehouden.

.
Website by Digital Engineers